Beoordelingen waar we trots op zijn!

Bekijk hier hoe opdrachtgevers ons beoordelen.

Webleads scoort na 30 beoordelingen een 9.2 van 10!

  • 9
    Beschrijf kort uw ervaring met de afgenomen dienst(en) van webleads
    Webleads heeft voor ons een online leeromgeving gebouwd voor onze VCA trainingen. In deze omgeving zit theorie met filmpjes en ook wordt de lesstof getoetst met vragen. De vraagstelling en beantwoording gebeurt op 5 verschillende manieren zoals die ook worden afgenomen in het VCA examen. in1keerVCA.nl is blij met het resultaat en kan weer cursisten voorzien van een eigen online cursus.
    in1keerVCA.nl - donderdag 12 september 2019
  • 10
    Beschrijf kort uw ervaring met de afgenomen dienst(en) van webleads
    Webleads heeft een SEO workshop voor ons verzorgd om onze kennis op het gebied van SEO, copywriting en teksten schrijven bij te schaven. Vol enthousiasme nam Pim Hillaers ons mee in de wereld van SEO. Een praktische workshop waar we mee aan de slag kunnen.
    Faam Werkt - donderdag 23 mei 2019
  • 8
    Beschrijf kort uw ervaring met de afgenomen dienst(en) van webleads
    Webleads heeft onze website gebouwd. Wij hebben het als professionele partij ervaren die het project goed op de rit had, pro-actief is en communicatief sterk.
    elkekastopmaat.nl - vrijdag 3 augustus 2018
  • 10
    Beschrijf kort uw ervaring met de afgenomen dienst(en) van webleads
    Link naar mArktplaats
    Clean15 - donderdag 26 oktober 2017
  • 10
    Beschrijf kort uw ervaring met de afgenomen dienst(en) van webleads
    Meer dan super
    ToolSolutions - woensdag 25 oktober 2017
  • 10
    Beschrijf kort uw ervaring met de afgenomen dienst(en) van webleads
    Feedkoppeling marktplaats
    Anoniem - woensdag 21 juni 2017
  • 10
    Beschrijf kort uw ervaring met de afgenomen dienst(en) van webleads
    Vriendelijke mensen, denken goed mee, zijn goed bereikbaar.
    Bookmatch - Wouter Kroon - woensdag 21 juni 2017
  • 10
    Beschrijf kort uw ervaring met de afgenomen dienst(en) van webleads
    Uitmuntend, erg servicegericht!
    Anoniem - donderdag 17 november 2016
  • 10
    Beschrijf kort uw ervaring met de afgenomen dienst(en) van webleads
    Tim heeft de website voor Wisent op de Veluwe gebouwd
    Anoniem - woensdag 4 februari 2015
  • 10
    Beschrijf kort uw ervaring met de afgenomen dienst(en) van webleads
    Zeer tevreden!
    Anoniem - woensdag 24 december 2014
  • Online marketing

    Een specifieke doelgroep bereiken? Of online meer conversies realiseren? Wij staan voor resultaatgerichte online marketing.


    Meer informatie


  • Website, webshop of app

    Veilig & up2date. Eénvoudig te beheren. Volledig responsive. Geoptimaliseerd voor SEO & online leadgeneratie.


    Meer informatie


  • Totaalpakket

    Eén aanspreekpunt voor je online techniek, optimalisatie en marketing. Met 'Build & Run' bieden wij een totaaloplossing.


    Meer informatie


  • Accepteer jij cookies?

    Uiteraard maken we gebruik van cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren en je internetgedrag binnen onze website te volgen.

    Ja, prima Meer informatie? Bekijk onze cookie pagina.
  • Online marketing

    Een specifieke doelgroep bereiken? Of online meer conversies realiseren? Wij staan voor resultaatgerichte online marketing.


    Meer informatie


  • Website, webshop of app

    Veilig & up2date. Eénvoudig te beheren. Volledig responsive. Geoptimaliseerd voor SEO & online leadgeneratie.


    Meer informatie


  • Totaalpakket

    Eén aanspreekpunt voor je online techniek, optimalisatie en marketing. Met 'Build & Run' bieden wij een totaaloplossing.


    Meer informatie