Magento webshop laten maken

Webleads biedt u een Magento webshop met de juiste uitstraling en alle opties die u nodig heeft. Passende look & feel en optimaal vindbaar.

Magento webshop laten maken

Bent u opzoek naar een full service webdevelopment bureau? Een bureau om u uw nieuwe Magento webshop te laten maken? Dan bent u bij Webleads aan het juiste adres. Dankzij ons gespecialiseerd team van webdevelopers en online marketeers, krijgt u altijd een Magento webshop die voor u werkt! Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Als webshop ontwikkelaar maken wij gebruik van Magento, e-commerce software die jou, ongeacht de wensen en eisen in staat stelt om online succesvol je producten te verkopen. Samen met jou bepalen we de inrichting van de webshop, de te gebruiken plugin(s). Dat resulteert in een op maat gemaakte Magento 2.0 webshop, waar je jouw online ambitie mee kunt verwezenlijken.

Je hoofd boven het maaiveld uitsteken, dat is in onze ogen een kenmerk van succesvolle webshops. Waar je dan aan kunt denken? Bijvoorbeeld aan de snelheid van je webshop (dankzij Magento geoptimaliseerde hosting), koppelingen met andere systemen of het faciliteren van een feedkoppeling voor bijvoorbeeld prijsvergelijkers of Marktplaats. Kortom, wij kunnen  je helpen om net dat extra stapje te kunnen maken.

Online marketing & e-commerce tracking

Om te kunnen verkopen, zul je wel bezoekers met een koopintentie moeten weten te bereiken! Een vak apart, maar wel een vak dat wij verstaan. Een voordeel voor jou? Jazeker! Je hebt namelijk alles bij één partij en dat werkt zowel voor jou als ons wel zo makkelijk. Zo verzorgen wij de inrichting van de e-commerce tracking via Google Analytics, installeren (SEO) plugins en zorgen ervoor dat je via datafeeds kunt adverteren op de verschillende online kanalen.

Wat is Magento

Magento is een op-source software speciaal gemaakt voor webshops. Een Magento webshop geeft erg veel voordelen. Bijvoorbeeld het feit dat uw webshop veel meer mogelijkheden biedt dan een webshop in Wordpress of een gehuurde webshop van LightspeedHQ. Magento werkt veel met verschillende modules. Hierdoor kunt u toevoegen wat u nodig heeft. Natuurlijk kunt u dan ook weglaten wat u niet gebruikt. Dit zorgt ervoor dat uw Magento webshop niet onnodig groot en daarmee traag wordt.

Magento webshops geven verkopers veel flexibiliteit en controle. Voornamelijk over het uiterlijk en de functionaliteit van de webshop. Doordat wij Magento kunnen gebruiken hoeven wij niet een heel nieuw achterliggend systeem te maken. Magento is een Content Management System (CMS). Dit CMS zorgt ervoor dat u gemakkelijk zelf producten toevoegt, landingspagina’s maakt en dat u gemakkelijk zelf de regie heeft over uw webshop.

Naast dit alles is Magento gemaakt voor groei. Wat u vaak bij andere software ziet is dat u op een gegeven moment uit het software gegroeid bent. Dit zal u met Magento niet hebben. Hierdoor kunt u Magento als kleine webshop met 20 producten gebruiken. Maar natuurlijk ook al u doorgroeid tot de nieuwe bol.com. Dat een Magento webshop gericht is op groei is goed te zien bij de bedrijven die dit gebruiken. Grote namen als Nestle, Coca Cola, Ford en Nike gebruiken zelf een Magento webshop.

Waarom een Magento webshop laten maken?

Waarom een Magento webshop laten maken? Deze vraag snappen wij erg goed. Er zijn veel redenen om een Magento webshop te laten maken. Een hiervan is dat u uw offline business ook online wilt vermarkten. Een Magento webshop is hier een fantastisch CMS voor. Dankzij de mogelijkheden om zelf uw producten en onderdelen aan te kunnen passen blijft u de baas over uw website. Wij van Webleads begeleiden u hierbij en zorgen ervoor dat u de tools en mogelijkheden heeft om zelf hiermee aan de slag te gaan. Daarnaast blijven wij altijd voor u beschikbaar om uw webshop te blijven ontwikkelen.

Om optimaal van uw Magento Webshop gebruik te maken raden wij het Build and Run pakket aan. Hierbij bouwen wij eerst uw Magento webshop en/of uw corporate website. Hierna zorgen onze online marketeers ervoor dat uw vernieuwde Magento webshop gevonden wordt. Dat is wel zo handig om nieuwe klanten te krijgen. Meer over onze Build and Run pakketten?

 • Magento 2.0 specialist
 • Veilig & up2date
 • Volledig responsive
 • Totaalpakket (incl. online marketing)

Certificeringen

 • Via logo

   

Magento webshop vs. Wordpress webshop?

Zoals besproken heeft Magento vele voordelen. Wordpress heeft dit ook. Welke Webshop het beste bij u past is een vraag waar alleen u een antwoord op heeft. Waarbij u bij Magento gericht bent op groei. Daarbij heeft Wordpress het nadeel dat na een aantal producten uw website te klein geworden is. Hierna moet u naar een grotere omgeving toe en komt u toch al weer snel bij Magento uit. Ook heeft Wordpress als nadeel dat het niet gemaakt is voor e-commerce. Woocommerce is een extra plug-in en mogelijkheid die erbij komt. Dit zorgt ervoor dat Magento veel meer mogelijkheden heeft voor uw webshop. Bent u opzoek naar een webshop waarbij u ook in de toekomst veel mogelijkheden heeft? Een webshop waarbij u software heeft die voor een webshop gemaakt is? Dan is een Magento webshop ideaal voor u. Heeft u minder dan 20 producten en geen ambitie om meer producten in uw webshop te hebben. Dan is Wordpress ideaal voor u.

Magento 1 webshop vs. Magento 2 webshop

Een Magento webshop laten maken gebeurd bij ons altijd in Magento 2. nadat in 2007 Magento 1 is opgestart heeft het een hele tijd geduurd voordat Magento 2 opgekomen is. Pas 8 jaar later werd Magento 2 gelanceerd. Dit zorgde ervoor dat veel bedrijven erg gewend waren aan Magento 1. De overstap kan soms ook even lastig zijn. De voordelen van Magento 2 wegen alleen vaak wel zwaarder dan de nadelen. Zo is Magento 2 een stuk sneller, lichter en gebruiksvriendelijker. Allemaal onderdelen die ook erg belangrijk zijn om je nieuwe Magento webshop te vermarkten. Heeft u nu een Magento 1 webshop is het zeker ook mogelijk om uw webshop over te laten zetten naar Magento 2. Wij helpen u hier graag bij.

Magento hosting

Doordat een Magento webshop groot is heeft u ook speciale hosting nodig. Ook hiermee kunt u bij ons terecht. Wij hebben speciaal voor Magento hosting opgestart om te zorgen dat uw webshop snel en effectief is (en blijft). Deze hosting is 100% groen en gericht op snelheid en SEO.

Traject Magento webshop laten maken

U wilt bij ons een Magento webshop laten maken. Dat kan! Maar hoe ziet dit er nu uit? Als eerste vult u online een offerteformulier in. Ben neemt contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Hierna plant hij bij u, of bij ons een afspraak met u in. Hierdoor heeft u gelijk persoonlijk contact. Tijdens deze afspraak bespreken jullie alle ins en outs van uw nieuwe webshop. Welke wensen heeft u, welke onderdelen moeten er sowieso in komen te staan. Dit zijn vragen die tijdens deze meeting naar voren komen. Hierna gaan wij aan de slag voor u om een FO en TO te maken. Een ‘Functioneel Ontwerp’ en een ‘Technisch Ontwerp’. Als deze goedgekeurd is gaan wij aan de slag met de grafische vormgeving. Deze passen wij helemaal aan uw huisstijl aan. Pas wanneer u helemaal tevreden bent zetten wij uw webshop live. In de testomgeving kunt u zelf, of wij natuurlijk, al uw producten aanmaken. Hierdoor staat alles goed wanneer uw website online komt te staan.

Als wij klaar zijn met uw Magento webshop bouwen, heeft u ook nog de optie dat wij ook uw online marketing oppakken. Hierbij kunnen wij samen met u om de tafel gaan zitten om te bekijken welke kansen en mogelijkheden er in uw branche zijn. Zo kunnen wij uw omzet vergroten door een goede SEA campagne te starten. Of uw zichtbaarheid vergroten door een SEO campagne te starten. Misschien heeft u wel iets aan om Affiliate marketing te starten. Onze gecertificeerde online marketeers denken graag met u mee. Vaak adviseren wij om een combinatie van online marketing in te zetten. Benieuwd naar onze online marketing mogelijkheden?

Magento SEO

Magento heeft veel voordelen als u wilt focussen op SEO. Zo is het lichter dan Magento 1. Makkelijker door leesbaar voor Google. Daarnaast is een Magento webshop erg gebruiksvriendelijk. Hier haalt u gemiddeld meer conversies binnen dan bij andere e-commerce platformen. Naast de goede basis die u legt door ons uw nieuwe Magento webshop te laten maken, is er ook een mogelijkheid dat wij uw online marketing oppakken. Hierbij kunnen wij ook uw Magento webshop organisch beter vindbaar maken. Dit kunnen wij bijvoorbeeld doen door linkbuilding en content optimalisaties door te voeren. Benieuwd hoe wij de online marketing van een Magento webshop oppakken? Bekijk hier een van onze referentie casussen.

Maatwerk Magento webshop laten maken

Onderscheiden van de rest. Dat is waar veel ondernemers tegenaan lopen. Dankzij onze maatwerk Magento webshops zorgt u ervoor dat uw Magento webshop uniek is. Daarnaast past onze maatwerk Magento webshop erg goed bij de visie en missie van uw bedrijf. Voordat wij beginnen met uw Magento webshop maken focussen wij ons eerst op uw USP’s. Welke zaken moeten sowieso terug komen en welke onderdelen niet. Ook zorgen wij ervoor dat uw webshop past bij uw huisstijl. Hierdoor krijgen prospects gelijk een vertrouwd gevoel en kopen gemiddeld sneller bij u. Daarnaast focussen wij uw maatwerk Magento webshop op conversies.

 • Online marketing

  Een specifieke doelgroep bereiken? Of online meer conversies realiseren? Wij staan voor resultaatgerichte online marketing.


  Meer informatie


 • Website, webshop of app

  Veilig & up2date. Eénvoudig te beheren. Volledig responsive. Geoptimaliseerd voor SEO & online leadgeneratie.


  Meer informatie


 • Totaalpakket

  Eén aanspreekpunt voor je online techniek, optimalisatie en marketing. Met 'Build & Run' bieden wij een totaaloplossing.


  Meer informatie


 • Online marketing

  Een specifieke doelgroep bereiken? Of online meer conversies realiseren? Wij staan voor resultaatgerichte online marketing.


  Meer informatie


 • Website, webshop of app

  Veilig & up2date. Eénvoudig te beheren. Volledig responsive. Geoptimaliseerd voor SEO & online leadgeneratie.


  Meer informatie


 • Totaalpakket

  Eén aanspreekpunt voor je online techniek, optimalisatie en marketing. Met 'Build & Run' bieden wij een totaaloplossing.


  Meer informatie