Vincent Pompe van Meerdervoort van Hotelkamerveiling.nl naar Webleads

-

Kootwijkerbroek, 6 september 2017 – Full-service internetbureau webleads heeft de ervaren Vincent Pompe van Meerdervoort(39) toegevoegd aan haar web development team. Vincent gaat binnen het team aan de slag als web developer en zal zich tezamen met andere teamleden richten op de ontwikkelen van websites en webshops. Het totale team van Webleads bestaat met de komst van Vincent uit 10 online specialisten.

Vincent heeft, mede door zijn werkzaamheden binnen het R&D / web development team van Hotelkamerveiling.nl, veel specifieke kennis en ervaring en daar willen wij onze opdrachtgevers graag van laten profiteren.

Vincent heeft zijn opleiding genoten aan de Kunstacademie St.Joost in Breda en is daarnaast certified User Experience Design Specialist. Kortom, ook op het gebied van interactive design heeft het  web development-team, nu bestaande  uit 3 web developers, een project manager en een designer er meer kennis en ervaring bij gekregen. Met dit team heeft webleads het hele proces van webdevelopment in eigen hand.

Vincent: ‘’Ik ben bij Webleads gaan werken omdat zij op het gebied van web development zowel het design als programmeren verzorgen en deze combinatie is een perfecte match met mijn interesses. Het Fork CMS is nieuw voor mij, maar de eerste reactie die ik heb is dat het een enorm snel CMS is. Het CMS lijkt erg veel op andere bekende content management systemen, dus de stap is voor mij niet groot. Verder was ik na bijna 8 jaar Hotelkamerveiling.nl toe aan een nieuwe uitdaging. Na een eerste gesprek met Ben waren we er al snel uit. Ik ben nu vier weken aan de slag en heb het erg naar mijn zin.’ En last but not least, de sfeer binnen webleads vind ik de eerste twee weken erg positief.’’

Ben van Luttikhuizen, eigenaar van Webleads: ‘’Er zijn steeds meer bedrijven die in zien dat je online alleen succesvol kunt zijn wanneer zowel je website/webshop als online marketing van goede kwaliteit zijn. Wij hebben beide disciplines onder één dak en zetten ook bewust in op deze combinatie. En dit werpt in de praktijk ook duidelijk zijn vruchten af. We zijn dan ook blij dat we met Vincent weer wat extra capaciteit, kennis en ervaring aan ons team hebben kunnen toevoegen.”