Certificeringen

Wij staan onder andere voor kwaliteit en resultaten die op de realiteit gebaseerd zijn. Een minimale vereiste voor beide zaken is de juiste kennis en ervaring in huis te hebben. En waar mogelijk, zijn wij daarom in het bezit van een certificering of gecertificeerde medewerkers.

Wij beschikken over de belangrijkste certificeringen en onderscheiden ons in:

  • Kwaliteit, kennis van zaken
  • Betrouwbaarheid en betrokkenheid
  • Transparante werkwijze en rapportage

 

 

webleads is Google Partner   

webleads heeft google analytics qualified users in dienstwebleads is Google Partnerwebleads is een admarkt gecertificeerd bureau

Google Adwords gecertificeerd online marketing bureau

Om je online mediabudget optimaal in te zetten zoek je een betrouwbaar bureau dat uitgebreide ervaring heeft met de inzet van AdWords campagnes. Door onze Google Partner certificering weet je zeker dat je bij webleads de keuze maakt voor een bureau dat de juiste vakkennis in huis heeft. Door onze transparante en conversie gerichte aanpak maken wij vervolgens het verschil.

Admarkt gecertificeerd online marketing bureau

Deze officiële erkenning is er voor bureaus die hebben aangetoond expert te zijn in Admarkt en u op professionele wijze helpen bij het opzetten en beheren van jouw admarkt campagnes. Op gebied van Marktplaats is webleads al jaren een betrouwbare partner. Naast deze certificering zijn wij ook Marktplaats partner en kan je via ons jouw producten geautomatiseerd doorplaatsen middels een marktplaats feedkoppeling.

Lid van het IAB Nederland

Het Interactive Advertising Bureau (IAB) Nederland is de brancheorganisatie voor digital advertising en de interactieve marketing industrie. IAB Nederland houdt zich primair bezig met de professionalisering en stimulering van deze sector. Secundair treedt het op als onafhankelijk kennisplatform en vraagbaak voor marketingprofessionals en vakpers.