Partners

Partners en partnerships

Als full service internetbureau of one-stop-shop voor opdrachtgevers met een online ambitie, willen wij geen "nee" verkopen. Hebben wij als middelgroot internetbureau dan kennis en ervaring op alle gebieden van het online speelveld? Nee, natuurlijk niet. Maar wat we wel hebben zijn partners. Stuk voor stuk specialisten waar wij graag een beroep op doen om jou aan een totaal oplossing te helpen. 

Google Partner

Als bureau voldoet webleads aan de eisen van zoekgigant Google en mogen wij ons Google Partner noemen. Voor jou als klant is het vooral belangrijk om te weten dat dit betekent dat je te maken hebt met een betrouwbare partij met de juiste kennis van zaken m.b.t. AdWords en Analytics.

 

Feedback Company

 

Beoordelingen van onafhankelijke partijen spelen een belangrijke rol in het online aankoopproces. Internetters zoeken online naar een betrouwbare webshop of bedrijf. Door ons partnership met Feedback Company kunnen we snel schakelen en beoordelingen toevoegen aan de organische en de betaalde zoekresultaten. Ook integratie van beoordelingen binnen jouw eigen website is mogelijk. Een conversie verhogende uitbreiding die voor bijna iedere ondernemer interessant is.

 

Beslist.nl

 

Eén van de grootste vergelijkingssites in Nederland. Beslist wordt door de consument gebruikt om producten te vergelijken, maar ook om webshops te vergelijken. Wij leggen een koppeling op basis van een feed en zetten je productaanbod 1:1 door naar deze vergelijkingssite. Je betaalt een commissie per sale (CPS) en daardoor loop je als adverteerder eigenlijk geen risico.

MultiSafepay

Veilig, gemakkelijk en snel online betalen. Direct de belangrijkste betaalmethodes te accepteren (iDEAL, Maestro, Visa, Overboeking). Bovendien geeft  het jouw als webshop eigenaar de beste statistieken terug in Google Analytics. Als partner kan webleads jouw (magento) webshop uitrusten met één van de meest gebruikte en betrouwbaarste betaalsoftware die er is.

 

Marktplaats marketing partner

Meer bereik, alleen betalen voor echte advertentie weergaves en onder de aandacht bij een koopgericht publiek? Zet uw aanbod door naar marktplaats. Heeft u een webshop en wilt u geautomatiseerd uw aanbod online plaatsen op marktplaats Topadvertenties? In dat geval kan webleads je helpen. Als één van de Marketing Partners van Marktplaats kunt u bij ons terecht voor een feedkoppeling voor uw webshop.
 

IAB Nederland

Het Interactive Advertising Bureau (IAB) Nederland is de brancheorganisatie voor digital advertising en de interactieve marketing industrie. IAB Nederland houdt zich primair bezig met de professionalisering en stimulering van deze sector. Secundair treedt het op als onafhankelijk kennisplatform en vraagbaak voor marketingprofessionals en vakpers.
 

webleads partner beslist webleads partner feedback company webleads partner marktplaats admarkt
webleads Google Partner webleads MultiSafepay partner webleads IAB Nederland partner