• "Wij wilden een eenvoudig te beheren website met de juiste uitstraling en sfeer"

Auto Aktief

Online ambitie klant

Auto Aktief is een full-service autobedrijf in Barneveld met een jong team, waarbij persoonlijke sfeer belangrijk is. Auto Aktief kwam bij ons met de vraag, hoe ze een nieuwe website konden realiseren waarin de occasions konden worden geïntegreerd vanuit hun beheersysteem. Een duidelijke stijlvolle kwalitatieve uitstraling, afwijkend van veel andere autobedrijven, was hierbij belangrijk. Het aantrekken van nieuwe kwalitatieve bezoekers en het binden van bestaande bezoekers dienden meegenomen te worden bij de uitvoering.

Uitvoering

In samenwerking met de leverancier van de software voor de occasions is gekeken naar de wijze waarop de occasions geïntegreerd konden worden in de website, omdat dit bij andere partijen uitsluitend mogelijk was via een iFrame. Daarnaast is er gekozen voor een design die de juiste sfeer heeft om de kwaliteit en uitstraling van het bedrijf te benadrukken. Auto Aktief kon daarbij eenvoudig zelf de website beheren en is actief aan de slag gegaan met content. Met het zeer gericht lokaal adverteren via AdWords werden meer nieuwe bezoekers aangetrokken.

Resultaat

Naast een eenvoudig zelf te beheren website, is de occasionspagina de best bekeken pagina op de website. Door de koppeling met de occasions is de lijst met occasions altijd up-to-date. De organische bezoekers groeien nog steeds door en liggen zo’n 40% hoger dan bij de start.  Door het lokaal inzetten van AdWords zijn er meer nieuwe bezoekers aangetrokken.

Case in het kort

  • Website ontwikkeling met occasions integratie
  • Zeer gericht lokaal adverteren via Google (SEA)
  • Continu groei in organische bezoeken.
  • Toename van percentage nieuwe bezoeken op website.
  • Bekijk de website van Auto Aktief
 
Afbeeldingen