• “Een gebruiksvriendelijke applicatie voor een uniek concept"

Calcnet

Online ambitie klant

Calcnet is een nieuw concept om de soms omslachtige wijze van aanbesteden te vereenvoudigen. Calcnet kwam bij Webleads met de vraag op welke wijze ze een uniek idee konden vertalen naar een gebruiksvriendelijke applicatie. Met de ambitie om de wereld van aanbesteden op “zijn kop te zetten”.

Uitvoering

Samen met de klant is er gekeken naar de huidige wijze van aanbesteden en het unieke idee van de klant.  Op basis van deze samenwerking is een applicatie ontstaan waarbij architecten een project kunnen aanbesteden via de applicatie. Gebruiksvriendelijkheid is hierbij zeer belangrijk. De aannemers besparen veel tijd, doordat het project slechts door één calculator wordt berekend. Alle communicatie (inclusief de offertes) tussen architecten en aannemers verloopt via de applicatie.

Resultaten

De applicatie wordt gebruikt door diverse enthousiaste architecten en aannemers. Eind 2013 is er  vanwege het succes, naast een betaalde versie een gratis versie bijgekomen. Hierin kan o.a. gericht geadverteerd worden richting architecten en aannemers. Na de goede start wil Calcnet de komende jaren doorgroeien naar een toonaangevende speler binnen de wereld van aanbestedingen.
 

Case in het kort

 
 
Afbeeldingen