• “Het bepalen van de marketingbudgetten is nu veel eenvoudiger”

De Leistert

Online ambitie klant

In het hart van Limburg is camping en recreatiepark Buitenhof de Leistert gerealiseerd. Naast de 5 sterren camping bestaat het vakantiepark uit 225 luxe vakantieboerderijen met veel voorzieningen voor de gasten. Zoover.nl heeft het park meerdere malen bekroond met een award voor een van de 11 beste vakantieparken in Nederland. Webleads is benaderd voor een groter bereik via social media en het behalen van meer rendement uit de online marketing kanalen.

Uitvoering

Na het inrichten van Google analytics is de ROI van de online campagnes duidelijk geworden. Daarna is de inzet van Google Adwords en Marktplaats Admarkt geoptimaliseerd. Momenteel wordt gewerkt aan de inzet van affiliate marketing. Ook is social media op de kaart gezet. Zo is door Webleads onder andere de Facebookpagina gepromoot.

Resultaat

Het doormeten van de online campagnes is sterk verbeterd en het rendement uit online marketing gestegen. Hierdoor is bijvoorbeeld het bepalen van budgetten veel eenvoudiger geworden. Het bereik op Facebook is sterk verbeterd en flink toegenomen naar bijna 3000 likes.

Case in het kort

  • Doormeten campagnes verbeterd
  • Meer rendement uit online campagnes
  • Groter bereik via inzet op social media
 
Afbeeldingen