• "Maar liefst 10.000 .frl domeinen in de eerste 3 maanden.."

Mijn Domein (.FRL)

Online ambitie klant

Realiseren van een zo groot mogelijk relevant online bereik & zo veel mogelijk domeinnaam registraties. Waarbij de belangrijkste focus ligt op provincie Friesland en in een later stadium landelijk bereik op diverse premium domeinen.

Uitvoering

Voor een goede mix tussen het realiseren van bekendheid en conversies is gekozen voor de inzet van display branding, display remarketing, video (preroll), Affiliate, search en social. We hebben per kanaal de boodschap afgestemd en zo de kracht per medium benut om enerzijds veel bereik te realiseren en anderzijds de conversies in te koppen met performance campagnes (Search, remarketing).

Resultaat

Door een goede integratie met de offline campagnes en de juiste mix tussen branding en performance hebben we de belangrijkste doelstellingen voor deze campagne weten te realiseren. In de eerste 2 maanden lag de focus op regio Friesland en het creëren van bekendheid. En dat is gelukt! Gemmiddeld is elke Fries in deze periode meer dan 30x in aanraking is geweest met één van onze online campagnes (Banners, Video, Weergave in zoekresultaten, Social Media). Door deze mix van kanalen waren we ook goed in staat om de bekendheid om te zetten in conversies. Maar liefst 10.000 .frl domeinen in de eerste 3 maanden en de teller tikt door.

Case in het kort

  • Opvallen, groot bereik, conversie
  • Branding campagne (Real time bidding & Video Advertising)
  • Performance (SEA, Retargeting & Affiliate)

 

 
Afbeeldingen