• “Nieuwe website waar bezoekers gemakkelijk transport tarieven kunnen berekenen."

Smink Autotransport

Online ambitie klant

Smink Autotransport vervoert sinds jaar en dag de meest uiteenlopende voertuigen en is in september 2014 onderdeel van Bergnet Beheer BV geworden. Het autotransport bedrijf deelt dezelfde vestigingen als Bergnet, vanuit Almere, Amsterdam, Amersfoort, Haarlem, Blaricum en Lelystad verzorgen zij uiteenlopende transportwerkzaamheden aan/van vrachtwagens en personenauto’s. Met de overname ging ook een nieuwe online strategie gepaard, zo werd webleads gevraagd om een geheel nieuwe website te ontwikkelen die aansluit op de wensen van Smink Autotransport.

Uitvoering

In gesprek met Smink Autotransport is er besloten om de nieuwe website aan te sluiten op de website van Bergnet. Zo is er veel informatie over de verschillende diensten, ontwikkelingen en media te vinden. De nieuwe website bevat daarnaast een Autotransport module waarmee bezoekers erg gemakkelijk tarieven op basis van kilometers/dag kunnen uitrekenen. Op deze manier weten bezoekers gelijk hoeveel het kost om hun (vracht)auto van A naar B te laten vervoeren.

Resultaat

Het resultaat is een nieuwe, heldere en frisse website die aansluit op de doelgroep. Zo is het voor de bezoekers gemakkelijk om snel uit te rekenen wat een transport zal kosten. Daarnaast is de SEO van de website verbeterd mede dankzij betere content, implementatie van beoordelingssysteem en responsiveness.

Case in het kort

  • Nieuwe (responsive) website
  • Autotransport module (tarieven berekening op basis van km/dag)
  • Beoordelingssysteem
  • SEO verbetering
  • Aansluiting op Bergnet website
 
Afbeeldingen