Social media marketing

Wil je écht scoren met social media? Dan ben je bij Webleads aan het juiste adres!

Social media marketing

Het valt niet meer te ontkennen: Social media marketing is een must voor ieder bedrijf. Het is dé vorm van interactieve marketing waar geen bedrijf meer op kan ontbreken. En juist daarop lopen veel bedrijven grote kansen mis. Want als ik wat post op Facebook en af en toe een foto plaats op Instagram ben ik er wel, toch? Fout! 

Zit jij met je bedrijf op social media omdat ‘iedereen dat doet’ en je ‘niet achter wilt blijven bij de concurrentie’? Dan laat je grote kansen liggen. Waarom? Stel je eens voor dat je een aantal jaren geleden wilde adverteren met de verkoop van jouw tuinhuizen. Je plaatste destijds een oproep in de krant en dan was het afwachten. En hoeveel geïnteresseerden lazen jouw advertentie door, laat staan dat ze hem überhaupt zagen? We noemen dit schieten met hagel. 

Het grote voordeel aan social media is het gericht kunnen targeten van jouw doelgroep. En met gericht bedoelen wij ook echt gericht. En dat niet alleen. Je kunt ook nog onderscheid maken in welke fase van de klantreis je jouw klanten aan wilt spreken. En ook daar gaat veel fout. Want plaats jij enkel berichten op je tijdlijn? Dan worden die gezien door (een deel van) jouw volgers. En uit wie bestaan jouw volgers? Juist, uit mensen die al klant zijn en wellicht uit vrienden en familie. Niet de doelgroep die jij wilt overtuigen…

Wat maakt social media bij Webleads anders?

Wij zorgen er allereerst voor dat we samen met jou de strategie bepalen. Wie wil je bereiken? In welke fase van de klantreis wil je ze bereiken? En wat past hier het beste bij qua content? Wanneer we dit hebben bepaald, kun je pas écht scoren met social media!

Of het nu gaat om het aanmaken en beheren van verschillende social media pagina’s, het vergroten van het organisch bereik van deze kanalen of het genereren van keiharde leads; met een goed afgestemde strategie, de juiste content én onze specialistische kennis, hebben we alle ingrediënten in handen voor goed renderende social media marketing. 

Ontzorgd worden?

Je hebt het als ondernemer of verantwoordelijke voor de marketing waarschijnlijk druk genoeg met de dagelijkse gang van zaken. Dus ook al is de strategie goed afgestemd, de juiste uitvoering zal veel tijd kosten. Daarom ontzorgen we je graag. Hiervoor hebben we een aantal contentpakketten ontwikkeld. Bekijk deze pakketten hieronder. Let op: We hanteren tijdelijk een opstartkorting bij de pakketten Active en Advanced

Contentpakketten

  Essential Active Advanced
(meest gekozen)
Customized
Social media strategie V V V V
Aantal onbetaalde posts per maand 4 6 8 Min. 4
Aantal social media kanalen 2 3 4 Min. 2
Social media management tool V V V V
Campagnes (betaald)   1 2 Min. 1
Budget campagnes (betaald) *   Min. € 100,- Min. € 100,- * Min. € 100,- *
Maandelijkse meeting/call     V V
Rapportage (PDF report e-mail) V V V V
Eénmalige opstart * € 399,- € 549,- € 499,- € 699,- € 599,- n.t.b.
Tarief per maand € 249,- € 399,- € 539,- n.t.b.
Influencer pakket (add-on) * € 360,- € 310,- n.t.b. n.t.b. n.t.b.

* In deze pakketten is het campagnebudget afhankelijk van zaken als doelgroepgrootte, campagne- en organisatiedoelstellingen en dergelijke. Het exacte campagnebudget bepalen we in overleg tijdens de strategie- en opstartfase. Het campagnebudget van minimaal € 100,- wat wordt gehanteerd bij deze pakketten, geldt per campagne. Bij twee campagnes is het minimum dus € 200,-. Verder vallen onder de éénmalige opstart de volgende zaken: Opstellen van de social media strategie, het aanmaken en koppelen van social media accounts en het vervaardigen van een social media grid. Heb je vragen over de inhoud van het influencer pakket? Lees er alles over op de influencer marketing pagina.

Customized pakket

Heb je interesse in het Customized pakket? Je kunt via deze link je eigen pakket samenstellen. Wij nemen dan contact met je op om jouw wensen te bespreken. 

Interesse in één van de pakketten?

Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen en jouw gewenste pakket te kiezen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. We bespreken dan jouw online ambitie en wensen op het gebied van social media marketing en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Ik heb interesse in één van de contentpakketten

Indien je voor het customized pakket kiest, kun je je pakket hier alvast samenstellen.

 • Bereik je doelgroepen
 • Gerichte targeting
 • Visueel en tekstueel opvallen
 • Vergroot je bezoekers en conversies
 • Online marketing

  Een specifieke doelgroep bereiken? Of online meer conversies realiseren? Wij staan voor resultaatgerichte online marketing.


  Meer informatie


 • Website, webshop of app

  Veilig & up2date. Eénvoudig te beheren. Volledig responsive. Geoptimaliseerd voor SEO & online leadgeneratie.


  Meer informatie


 • Totaalpakket

  Eén aanspreekpunt voor je online techniek, optimalisatie en marketing. Met 'Build & Run' bieden wij een totaaloplossing.


  Meer informatie


 • Online marketing

  Een specifieke doelgroep bereiken? Of online meer conversies realiseren? Wij staan voor resultaatgerichte online marketing.


  Meer informatie


 • Website, webshop of app

  Veilig & up2date. Eénvoudig te beheren. Volledig responsive. Geoptimaliseerd voor SEO & online leadgeneratie.


  Meer informatie


 • Totaalpakket

  Eén aanspreekpunt voor je online techniek, optimalisatie en marketing. Met 'Build & Run' bieden wij een totaaloplossing.


  Meer informatie