Magento webshop laten maken

Je wilt een webshop laten maken. Als webshop ontwikkelaar maken wij gebruik van Magento, e-commerce software die jou, ongeacht de wensen en eisen in staat stelt om online succesvol je producten te verkopen. Samen met jou bepalen we de inrichting van de webshop, de te gebruiken plugin(s). Dat resulteert in een op maat gemaakte Magento webshop, waar je jouw online ambitie mee kunt verwezenlijken.

Wij gaan verder...

Je hoofd boven het maaiveld uitsteken, dat is in onze ogen een kenmerk van succesvolle webshops. Waar je dan aan kunt denken? Bijvoorbeeld aan de snelheid van je webshop (dankzij Magento geoptimaliseerde hosting), koppelingen met andere systemen of het faciliteren van een feedkoppeling voor bijvoorbeeld prijsvergelijkers of Marktplaats. Kortom, waar nodig kunnen wij je gewoon helpen om net dat extra stapje te kunnen maken.

Online marketing & e-commerce tracking

Om te kunnen verkopen, zul je wel bezoekers met een koopintentie moeten weten te bereiken! Een vak apart, maar wel een vak dat wij verstaan. Een voordeel voor jou? Jazeker! Je hebt namelijk alles bij één partij en dat werkt zowel voor jou als ons wel zo makkelijk. Zo verzorgen wij de inrichting van de e-commerce tracking via Google Analytics, installeren (SEO) plugins en zorgen ervoor dat je via datafeeds kunt adverteren op de verschillende online kanalen.

Jouw voordelen bij een webshop

  • Magento specialist
  • Integratie met online marketing
  • Maatwerk is gewoon mogelijk
  • Inrichten e-commerce tracking 
  • Eén aanspreekpunt